παιδικό πάρτυ με αυτοκίνητα !!!

Παιδικό πάρτυ με αυτοκίνητα που θα τρελαθείτε !!! Καθώς πλησιάζουν τα 2α γενέθλια του γιού μου καταλαβαίνετε ότι έχουμε ετοιμασίες & ετοιμασίες. Η νέα μας αγάπη είναι τα αυτοκίνητα, μικρά, μεγάλα, μονόχρωμα, πολύχρωμα και ότι κυλάει σε 4 και επιπλέον ρόδες απλά το αγαπάμε, οπότε αυτόν τον μήνα του τον αφιερώνω και ψάχνω να βρω την καλύτερη διακόσμηση!!!

Στα χρώματα του κεραυνού Μακουίν, επιτέλους έμαθα πως λέγεται αυτό το κόκκινο αυτοκινητάκι … μπορείτε να διακοσμήστε το παιδικό πάρτυ. Απαραίτητα αξεσουάρ τα σημαιάκια, τα γλυκάκια, τα κεκάκια και όλα αυτά τα μικρά και γλυκά πραγματάκια που είτε θα φαγωθούν είτε θα διακοσμήσουν τον χώρο σας. Μην ξεχνάτε το κεντρικό τραπέζι που θα φιλοξενήσει την γενέθλια τούρτα και θα έχει και το κεντρικό διακοσμητικό ρόλο στον χώρο σας. Μπαλόνια και σημαιάκια στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις, μια γωνιά για τους μικρούς σας καλεσμένους για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τα κεράσματα, καλή διάθεση και το πάρτυ μας είναι έτοιμο !!!

paidiko party cars decor (1)

paidiko party cars decor (3) paidiko party cars decor (4) paidiko party cars decor (5) paidiko party cars decor (6) paidiko party cars decor (7) paidiko party cars decor (9) paidiko party cars decor (10) paidiko party cars decor (11)

paidiko party cars decor (8)

paidiko party cars decor (2)

 via

3 Comments on παιδικό πάρτυ με αυτοκίνητα !!!

 1. Meli Ioannou
  September 11, 2013 at 10:20 (7 months ago)

  φανταστικά αυτοκινητάκια..θα γίνει της βαβαβουυυυυυμμμμ.

  Reply
 2. Valia
  September 11, 2013 at 18:57 (7 months ago)

  Μπι Μπι Πάρτυ !!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. Marina Pl
  September 20, 2013 at 19:45 (7 months ago)

  φοβερά!!!

  Reply

Leave a Reply


2 + = 8