Παιδικό πάρτυ για superheroes

paidiko party superheroes (1)

Είμαι σίγουρη  πώς όσες έχετε μεγάλους γιούς θα έχετε περάσει την φάση με τους σούπες ήρωες, και αν όχι ακόμα, σύντομα θα την περάσετε σίγουρα. Μια ο Batman, μια ο superman και μετά να σου και ο spiderman. Ένα παιδικό πάρτυ με θέμα superheroes είναι πάντα μέσα στα θέματα συζήτησης, και τι να κάνεις; Να βάλεις τον σύζυγο να ντυθεί flashman για να ευχαριστηθούν τα παιδιά… θα μπορούσε, αλλά από μια ηλικία και μετά δεν θα είχε και μεγάλη επιτυχία.

Στο παιδικό πάρτυ που έφτιαξε η Christy από το peartreegreetings για τους δύο της γιούς , θα διαπιστώσετε ότι εκτός από την τούρτα υπερπαραγωγή και κάποια διακοσμητικά poster, όλα τα άλλα τα έφτιαξε με τα χεράκια της. Ας δούμε λοιπόν ένα υπέροχο πάρτυ που συνδυάζει υπέροχα πολλούς υπερήρωες ταυτόχρονα.

Στο πίσω μέρος του κεντρικού μπουφέ τοποθετήθηκε ένα μεγάλο μαύρο χαρτόνι που ζωγράφισε η γιαγιά των παιδιών, με θέμα την νύχτα της μεγαλούπολης, ενώ τα σημαιάκια φτιάχτηκαν από την μαμά κόβοντας σελίδες σε τρίγωνο από κόμικς. Με λίγο χαρτόνι και χοντρούς μαρκαδόρους, εντάξει θέλει να είσαι λίγο καλλιτέχνης, φτιάχτηκαν  τα καρτελάκια για τα δώρα. Στο μπουφέ όπως θα δείτε δεν υπάρχουν και πολλά σερβίτσια, η χαρά των παιδιών πίτσα και δροσερά ποτά που δεν χρειάζονται μαχαιροπίρουνα !!! Ένα πάρτυ που σίγουρα θα αγαπήσετε και τα αγόρια σας θα ευχαριστηθούν !!!

paidiko party superheroes (5)

paidiko party superheroes (4) paidiko party superheroes (3) paidiko party superheroes (2)

2 Comments on Παιδικό πάρτυ για superheroes

 1. Ερμιόνη
  November 6, 2013 at 15:32 (6 years ago)

  Χε χε μου φαίνεται θα κάνω μια τέτοια διακόσμηση στα γενέθλια του συζύγου. Είμαστε και οι δύο φαν των περιοδικών / ταινιών με υπερήρωες οπότε θα το χαρούμε ιδιαίτερα!
  Τα σημαιάκια απίθανα!
  Φιλιά!

 2. Valia
  November 7, 2013 at 19:58 (6 years ago)

  Τέλειο μου ακούγεται !!! Ευκαιρία να γίνεται λίγο παιδιά και εσείς !!!!!!!!!!!!!!!!! Βρε, λες να κάνω εκείνο το πάρτυ γοργονίτσα που πάντα ονειρευόμουν???? …….. έχω καιρό να το σκεφτώ !!!

Leave a Reply