Το παιδικό δωμάτιο της Νεφέλης

Σήμερα θα δούμε το δωμάτιο της μικρής Νεφέλης από την Κύπρο. Η μαμά της η Χριστίνα θέλει ένα ζεστό και φωτεινό δωμάτιο για την μικρή της, προτεινόμενο χρώμα το πράσινο/λαχανί. Το δωμάτιο είναι κοιτάει προς τον βορρά έτσι θα προτιμήσουμε χρώματα ζεστά. Ας δούμε πρώτα συνδιασμούς χρωμάτων αγαπημένοι μου συνδιασμοί είναι το πράσινο – ροζ και το πράσινο καφέ.

IMAG0614 (4)

… τα χρώματα

σε απαλούς τόνους του πράσινου και του ροζ

pink green preppy nurseryvia

μια πιο εκκεντρική προσέγγιση, έντονες ρίγες στον τοίχο με μερικές ροζ πινελιές.

DSC_0622-1024x680via

σε πιο μοντέρνες γραμμές απλό και λιτό.

DSCN21321-1024x768via

σε πράσινο / καφέ …..

Photo_Video_39dbd8e3-af6e-429e-aed0-5200d896f56f_mediumvia

IMG_7865via

Το πράσινο χρώμα στους τοίχους νομίζω ότι θα δώσουν στο δωμάτιο μια φωτεινότητα και μια ζωντάνια και θα καλύψουν το μουντό καφέ χρώμα. Μην επιλέξεις όμως ένα λαχανί πράσινο γιατί σε μεγάλες επιφάνειες κουράζει αρκετά, διάλεξε ένα ζεστό πράσινο όπως το landscape 430  ή το apple blossom 479 benjamin moore. Επίσης για το δάπεδο δες ένα χαλί σε ροζ σχέδιο. Το κρεββατάκι της Νεφέλης δεν θα πρέπει απαραίτητα να είναι σε σκούρο καφέ μπορείς μαζί με κάποια μικρή βιβλιοθήκη να επιλέξεις το λευκό χρώμα και αργότερα όταν μεγαλώσει να διαλέξεις ένα ωραίο υφασμάτινο κρεβάτι με μεγάλο κεφαλάρι στο χρώμα που σου αρέσει.

Βρες διακοσμητικά που σε εκφράζουν για να δώσεις άποψη και στυλ στο δωμάτιο, κορνίζες, κουκλάκια, μαξιλάρια, παιδικά παιχνίδια και καδράκια στους τοίχους και ότι άλλο σου αρέσει μέσα στην χρωματική παλέτα που έχεις επιλέξει πράσινο – ροζ.

Τα υφάσματα πάιζουν μεγάλο ρόλο, έντονα χρώματα και σχέδια δίνουν στυλ και ένα παιχνιδιάρικο ύφος στον χώρο. Δες σε προηγούμενο post το παιδικό δωμάτιο κουκουβάγια.

pink-green-nature-baby-nursery-bedding

Ελπίζω να σου άρεσαν οι προτάσεις του littledeco…. περιμένω σύντομα νέα σου….

littledeco insirations

1 Comment on Το παιδικό δωμάτιο της Νεφέλης

  1. Χριστίνα
    January 3, 2013 at 10:59 (6 years ago)

    Πραγματικά ενθουσιάστηκα με τις προτάσεις σας και χαίρομαι ιδιαίτερα
    που μπήκατε στον κόπο να μου δώσετε προτάσεις. Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τις συμβολές σας. Με ενθουσίασε ιδιαίτερα η ιδέα του
    δέντρου με τα πουλάκια .Χίλια ευχαριστώ ξάνά. Μόλις διακοσμήσω το δωμάτιο θα προσπαθήσω να σας στείλω φωτογραφίες.

Leave a Reply