Παιδικό δωμάτιο – Scandinavian Chic

boys_01

Έχουμε πει πολλές φορές πως η διακόσμηση και το styling ενός χώρου μετράει στις λεπτομέρειες, έτσι συχνά βλέπουμε εικόνες στο διαδύκτιο και στα social media αλλά όταν προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε στο δικό μας χώρο ….. έρχεται η καταστροφή. Λίγο η έλλειψη χρόνου αλλά και το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε την αγορά και την ποικιλία των προιοντων μας οδηγεί σε αδιέξοδο.

Εδώ έρχεται το littledeco και μια νέα προσπάθεια να βοηθήσει τους νέους γονείς να φτιάξουν όμορφα δωμάτια για τα παιδιά τους αλλά και για τους ίδιους. Άλλωστε το σπίτι μας και τον χώρο μας τον ζούμε κάθε μέρα και θέλουμε να αισθανόμαστε όμορφα και άνετα. Ξεκινάμε λοιπόν με ένα δωμάτιο για αγόρια μιας και οι αγορομάνες είμαστε πάντα “ρηγμένες”, σε θέματα διακόσμησης.

Ένα μεγάλο, φωτεινό δωμάτιο σε ουδέτερα χρώματα δημιουργεί ηρεμία και ασφάλεια. Η ταπετσαρία δίνει ένα παιχνιδιάρικο φόντο χωρίς να κουράζει ενώ οι υφή του χαλιού μας προδιαθέτει να ξαπλώσουμε και να χαλαρώσουμε. Η μπλε μονόχρωμη κουρτίνα δίνει μια ένταση μέσα στον χώρο με τα χρωματιστά καλάθια να κλέβουν τις εντυπώσεις !!!

eb895aef7457f421c338e6624a2275d4

Leave a Reply