Παιδικό έπιπλο


saltas pic

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τους περισσότερους γονείς είναι η επιλογή των παιδικών επίπλων. Εκτός από την ασφάλεια, η εργονομία αλλά και το design είναι  τα κύρια χαρακτηριστικά που αναζητούμε.  Η εταιρία Saltas Έπιπλο μας προσφέρει τις καλύτερες λύσεις και προτάσεις σε ανταγωνιστικές τιμές ακολουθώντας τις ανάγκες  της αγοράς  που αναζητά έπιπλα από ποιοτικά υλικά αντοχής, ευελιξία και σύγχρονο σχεδιασμό.

Saltas2

Ξύλα μασίφ οξιάς και πεύκου με βαφές που πληρούν τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε το περιβάλλον που φιλοξενεί παιδιά και εφήβους να είναι το πλέον ενδεδειγμένο. Με την ασφάλεια και την ποιότητα δεδομένη, η εταιρία Saltas Έπιπλο έχοντας γνώση ότι κάθε παιδικό δωμάτιο είναι μοναδικό προσαρμόζει τα προϊόντα της στις ειδικές διαστάσεις του χώρου, ενώ ταυτόχρονα ο πελάτης επιλέγει τις αποχρώσεις και τα υλικά που αρμόζουν στην προσωπικότητά και το στυλ του.

Saltas1

Και τι πιο όμορφο από το συνδυασμό  ποιότητας και αισθητικής , ποικιλίας χρωμάτων και υφασμάτων τα οποία δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι!! Περισσότερα παιδικά έπιπλα θα βρείτε στο site Saltas Έπιπλο, στο κατάστημα της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 logo1

Leave a Reply