Παιδικά έπιπλα γραφείου

603-789-thickboxΤο κουδούνι χτύπησε και επίσημα σήμερα Δευτέρα και πλέον κάθε κατεργάρης επιστρέφει στον πάγκο του. Είναι εβδομάδα προσαρμογής και οργάνωσης, για μικρούς και μεγάλους και μέσα στα απαραίτητα ψώνια της σεζόν έχουμε και την δημιουργία ενός παιδικού γραφείου. Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε μια μικρή εισαγωγή με ένα θέμα για το χώρο μελέτης που φιλοξένησε το daddy-cool.gr. Φέτος έχω την χαρά να συνεργάζομαι με ένα μοναδικό blog για όλη την οικογένεια. Δέχτηκα αρκετά μηνύματα για προτάσεις επίπλων, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αμέτρητα !!! Έτσι συγκέντρωσα κάποιες λίγες επιλογές που μου χτύπησαν στο μάτι.

Μην ξεχνάτε πάντα να μετράτε τον χώρο που έχετε και να αγοράζετε βάση των πραγματικών σαν αναγκών. Καλό είναι το παιδί να συμμετέχει στην επιλογή αφού στο τέλος της ημέρας είναι ένα έπιπλο που θα χρησιμοποιήσει το ίδιο. Προσωπικά, επιλέγω πάντα με βάση την άνεση και την λειτουργικότητα, και όλα αυτά σε συνάρτηση με την τιμή. Καλή Σχολική χρονιά λοιπόν !!!

603-789-thickbox

πηγή
841

πηγή8448

πηγή11011

πηγή

yakut1

πηγή

0 (1)

πηγή
0

πηγή

0 (2)

πηγή

0 (3)

πηγή0 (4)

πηγήepiplo-grafeiou (1)

πηγή

2 Comments on Παιδικά έπιπλα γραφείου

  1. Christina Makri
    September 14, 2015 at 17:54 (5 years ago)

    Εγω μικρά παιδιά πια δεν έχω…οπότε τα κοιτάω για εμένα. Το μπλε γραφείο της πρώτης φωτογραφίας και το τελευταίο με το λευκό και το ξύλο θα ήταν σίγουρα ανάμεσα στις επιλογές μου. Καλή εβδομάδα Βάλια

  2. spoon stories
    September 15, 2015 at 09:57 (5 years ago)

    Καλό Φθινόπωρο Βάλια μου και καλή αρχή στα μικρά σας!

Leave a Reply