Καφέ με δροσερή Μέντα !!!

beige-and-mint-green-decor title

Το καφέ είναι ένα γήινο χρώμα, έτσι ζεστό και κομψό είναι από τις πρώτες επιλογές μας στην διακόσμηση ενός χώρου. Θα το δούμε στο καθιστικό, σε επαγγελματικούς χώρους και σίγουρα σε ένα παιδικό δωμάτιο. Η παλέτα του ξεκινάει από τα ανοιχτά και φωτεινά μπεζ μέχρι το σκούρο σοκολά, όπως συνηθίζουμε να λέμε. Η καλύτερη διακοσμητική πρόταση για το καφέ είναι να χρησιμοποιείτε πάντα με ένα συμπληρωματικό χρώμα, όπως το πράσινο και το πορτοκαλί. Η μέντα ανήκει στην κατηγορία των παστέλ χρωμάτων και έχουν σαν βάση το λευκό μας αρέσει, αφού μας δροσίζει με το υπέροχο χρώμα της. Έτσι και το παιδικό δωμάτιο που βλέπουμε σήμερα.

Οι τοίχοι του δωματίου έχουν το χρώμα της σοκολάτας, ενώ τα έπιπλα σε λευκό χρώμα δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση που φωτίζει τον χώρο ακόμα περισσότερο. Η ντουλάπα καλύπτει σχεδόν όλο το τοίχο, χώρος για αποθήκευση χρειάζεται πάντα σε ένα παιδικό δωμάτιο και ποτέ δεν είναι αρκετός. Και τέλος έρχονται οι πινελιές από δροσερή μέντα !!! Είναι αυτό που θα δώσει το δωμάτιο μια πιο ανάλαφρη νότα, δεν νομίζετε;

Αύριο θα σας δώσω ένα έτοιμο designboard με προτάσεις για να μεταμορφώσετε τον δικό σας χώρο σε ένα δροσερό παιδικό δωμάτιο. Μέχρι τότε, καλή συνέχεια !!!

beige-and-mint-green-decor (3) beige-and-mint-green-decor (1)

 

7 Comments on Καφέ με δροσερή Μέντα !!!

 1. Georgia
  October 21, 2014 at 12:08 (6 years ago)

  Καλησπέρα σας, μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε που μπορώ να βρώ αυτά τα πουφ της μέντας και τα άσπρα? Ευχαριστώ πολύ!

 2. Dimitra Decorasylum
  October 21, 2014 at 15:38 (6 years ago)

  Υπέροχος συνδυασμός, άκρως κοριτσίστικος που ξεφεύγει από το καθιερωμένο ροζ, χωρίς όμως να χάνει την αθωότητα και την γλυκα του! Την καλησπέρα μου Βάλια 🙂

 3. Ερμιόνη
  October 21, 2014 at 19:18 (6 years ago)

  Υπέροχο δωμάτιο με πραγματικά αναπάντεχους συνδυασμούς χρωμάτων!
  Κομψό, σοφιστικέ, πανέμορφο!
  Μπράβο βρε Βάλια, εντυπωσιάστηκα πραγματικά!

 4. Valia
  October 22, 2014 at 07:57 (6 years ago)

  Όντως, όχι άλλο ροζ !!! Όχι μωρέ αγαπάμε ροζ, απλά υπάρχουν και άλλοι ωραίοι συνδυασμοι.

 5. Valia
  October 22, 2014 at 07:58 (6 years ago)

  Νομίζω πως θέλω να το φάω !!!

 6. Ελεάννα
  November 9, 2014 at 22:56 (6 years ago)

  Μου αρέσει τρομερά αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων! Είναι πολύ κομψός κι αριστοκρατικός. Τον χρησιμοποιώ συχνά στα ρούχα μου να φανταστείς, τόσο μου αρέσει. Πολύ καλές οι προτάσεις σου!

 7. Valia
  November 10, 2014 at 08:27 (6 years ago)

  Χαίρομαι που σου αρέσουν, έτσι για ξεφύγουμε λίγο.

Leave a Reply