Πασχαλινή διακόσμηση

chalk eggs pasxa decor (6)

Αυτή η εβδομάδα ζητάει Πασχαλινή διακόσμηση !!! Εμείς την πρώτη δόση τη πήραμε από τα καλλιτεχνικά που έκανε ο Τίμος μου στο σχολείο. Κάρτες με λαγουδάκια, λαμπάδες, καλαθάκια με χρωματιστά αυγά και ένα όμορφο κατακόκκινο αυγό με μια φωτογραφία των παιδιών την ώρα που δημιουργούσαν. Πολύ μας άρεσαν και διακοσμήσαμε και το σπιτάκι μας. Έψαχνα λοιπόν και εγώ και πρωτότυπη ιδέα για φέτος, έτσι για να αλλάζουμε λιγάκι. Τελευταία μου έχει κολλήσει η μπογιά που κάνεις μαυροπίνακα.

Θα την βρείτε σε πολλές εταιρείες και σε πολλά χρώματα άμα θέλετε να ξεφύγετε από το κλασσικό μαύρο. Έτσι φέτος λέω να βάλω αυγά με μπογιά μαυροπίνακα και επάνω να γράψουμε ευχές με κιμωλία. Ασορτί τσίγκινα καλαθάκια και πολλές πολύχρωμες κιμωλίες !!!

chalk eggs pasxa decor (3) chalk eggs pasxa decor (1) chalk eggs pasxa decor (2) chalk eggs pasxa decor (5) chalk eggs pasxa decor (9)

2 Comments on Πασχαλινή διακόσμηση

 1. Ερμιόνη
  April 15, 2014 at 20:37 (6 years ago)

  Πάρα πολύ πρωτότυπη και όμορφη ιδέα!
  Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια μπογιά! Θα το έχω υπόψη μου τώρα!
  Φέτος έχω αποφασίσει να βάψω αυγουλάκια με χρώμα ζαχαροπλαστικής, για να δούμε!
  Καλό Πάσχα Βάλια μου, με υγεία και χαρά σε σένα και την οικογένεια σου!

 2. spoon-stories
  April 16, 2014 at 11:09 (6 years ago)

  Είναι καταπληκτική αυτή η ιδέα! Φέτος δεν προλαβαίνω να τα κάνω έτσι γιατί παίζω με άλλες τεχνικές, αλλά τη κρατάω για επόμενες δοκιμασίες! Και του χρόνου Βάλια μου^^

Leave a Reply