Μπλε, μόνο για αγόρια;

blue pink gilry decor (9)

Το μπλε έχει καθιερωθεί σαν ένα καθαρά αγορίστικο χρώμα. Η αλήθεια είναι ότι εάν κάνεις τον σωστό συνδυασμό, θα ξαφνιαστείς πόσο όμορφα ταιριάζει και σε ένα κοριτσίστικο δωμάτιο.   Πολλές φορές έχουμε ένα παιδικό δωμάτιο σε μπλε αποχρώσεις, όμως το δεύτερο μωράκι μας είναι κορίτσι, δεν θέλουμε να μπούνε στην κουραστική διαδικασία και στα έξοδα να ξαναβάψουμε το δωμάτιο, από την άλλη θέλουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο κοριτσίστικο δωμάτιο με πολλές ροζ πινελιές. Εύκολο !!! έκατσα και σας βρήκα κάποιους εύκολους συνδυασμούς που θα σας συναρπάσουν.

Ο βασικός κανόνας ότι το μπλε ταιριάζει πάντα με τις αποχρώσεις του ροζ. Έχετε να  επιλέξετε από ένα απαλό κουφετί μέχρι το έντονο φούξια. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το τόσο πολύ ταιριάζει αυτός ο συνδυασμός. Σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, από ένα σκούρο  Navy μέχρι ένα απαλό γαλάζιο, το ροζ θα δέσει στον χώρο σαν να το είχατε προσχεδιάσει. Μπορείτε να επιλέξετε μια ταπετσαρία για να τονίσετε τον έναν τοίχο, τα υφάσματα είναι αυτά που θα δώσουν άλλο τόνο μέσα στο δωμάτιο αλλά και τα διακοσμητικά καδράκια στους τοίχους. Εύκολο δεν φαίνεται; 

blue pink girly decor (1) blue pink gilry decor (10) blue pink gilry decor (8) blue pink gilry decor (7) blue pink gilry decor (6) blue pink gilry decor (5) OLYMPUS DIGITAL CAMERA blue pink gilry decor (3) blue pink gilry decor (2)

4 Comments on Μπλε, μόνο για αγόρια;

 1. Parentslandgr
  April 12, 2014 at 04:25 (7 years ago)

  Αν εξαιρέσουμε δύο που ο τοιχος ηταν υπερβολικά σκουρος για παιδάκι κατα τη γνώμη μου ολα τα αλλα με μαγεψαν. Ο συνδυασμός μπλε -ροζ ειναι πολύ ομορφος και ταιριάζει και σε μεικτά υπνοδωμάτια.

 2. Ερμιόνη
  April 13, 2014 at 06:27 (7 years ago)

  Μου αρέσουν πολύ τα δωμάτια που φαίνονται στις φώτο 2, 4, 6 και 7!
  Η αλήθεια είναι ότι όχι δεν θα σκεφτόμουν ποτέ τα γαλαζομπλε για ένα κοριτσίστικο δωμάτιο, αλλά με έκανες να αλλάξω γνώμη!
  Φιλιά!

 3. spoon-stories
  April 13, 2014 at 12:17 (7 years ago)

  Πραγματικά δεν ξέρω γιατί το μπλε το έχουμε συνδυάσει αποκλειστικά για αγοράκια. Νομίζω πως ανάλογα το παιδάκι και την ηλικία του θα του ταιριάξουμε και το χρώμα. Θα συμφωνήσω πως το σκούρο δεν θα το προτιμούσα για παιδί κάτω των 15 ετών εκτός και αν ήταν λίγο σε έκταση. Σχεδόν όλες τις προτάσεις σου τις βρήκα όμορφες!!

 4. Valia
  April 14, 2014 at 07:33 (7 years ago)

  Νομίζω ότι εάν επέλεγα ένα σκούρο μπλε, Navy θα το τοποθετούσα σε έναν τοίχο και όχι σε όλο το δωμάτιο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Leave a Reply