Προτάσεις για λιλά παιδικό δωμάτιο

lila littledeco

 Το λιλά είναι ένα χρώμα που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην διακόσμηση. Είναι το χρώμα της λεβάντας που σε κερδίζει αμέσως αφού αποπνέει θηλυκότητα, ηρεμία και στυλ, ξεφεύγοντας από τους κλασσικούς συνδυασμούς. Είναι ένα δύσκολο χρώμα, προσωπικά πιστεύω ότι αναδεικνύετε καλύτερα όταν συνδυάζετε και με άλλες αποχρώσεις.  Την προηγούμενη εβδομάδα σας πρότεινα κάποιους συνδυασμούς για ροζ/φούξια ρίγες. Σήμερα θα δούμε το λιλά αφού η μαμά Αγγελική έχει και ένα βρεφικό δωμάτιο να διακοσμήσει και της αρέσει το λιλά.

Τρείς υπέροχες αποχρώσεις !!! Ένα ανοικτό Lavender, ένα δυνατό μωβ-λιλά και ένα μωβ-μπλέ θα τολμούσα να πω. Για ένα βρεφικό δωμάτιο το Lavender νομίζω ότι είναι το ιδανικό χωρίς να ακυρώνω τις άλλες δυο αποχρώσεις. Δείτε προσεκτικά τον φυσικό φωτισμό κατά την διάρκεια της ημέρας, κάντε ένα δείγμα και επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Μην ξεχάσετε να συνδυάσετε το λιλά με άλλα συμπληρωματικά χρώματα και επιλέξτε λευκά έπιπλα. Δοκιμάστε πράσινο, ροζ, φούξια, κίτρινο και μπεζ. Δίνει ζωντάνια στον χώρο και θα εκτιμήσετε περισσότερο την ηρεμία του λιλά. Εσείς πιο θα επιλέγατε;

Lilac01 littledecoLilac001 littledecoLilac02 littledeco

οι κωδικοί των χρωμάτων είναι της Benjamin Moore, καλή διακόσμηση !!!

3 Comments on Προτάσεις για λιλά παιδικό δωμάτιο

 1. Σήλια
  March 20, 2014 at 14:38 (7 years ago)

  Μου αρέσουν και τα 3, είναι εξερετικα! Και δεν το πολυσυμπαθώ το μωβάκι, τελικά άλλαξα γνώμη χαχαχαχα

 2. spoon-stories
  March 20, 2014 at 21:24 (7 years ago)

  Και εγώ το μοβ-λιλά δεν το έχω πρώτο σε επιλογή αλλά τελικά αλλάζω γνώμη όσο το βλέπω! Ειδικά η Λεβάντα είναι πολύ καλή!! Βάλια μου σε καληνυχτώ!!

 3. Ερμιόνη
  March 20, 2014 at 21:32 (7 years ago)

  Πολύ όμορφο χρώμα για κοριτσίστικο δωμάτιο.
  Η πρώτη πρόταση μου αρέσει ιδαίτερα!

Leave a Reply