Τρείς αποχρώσεις του ροζ για διακοσμητικές ρίγες !!!

2cd46ae510b4bef5e04e93e706f513a7

Οι ρίγες είναι τάση, δίνουν ένταση και στυλ στον χώρο και είναι ένα διαχρονικό διακοσμητικό τρικ που αρέσει σε όλους. Ένα παιδικό δωμάτιο σε ροζ αποχρώσεις λοιπόν, για την Αγγελική που θέλει να διακοσμήσει τον έναν τοίχο του παιδικού δωματίου. Βρήκα λοιπόν 3 αποχρώσεις για διαφορετικό αποτέλεσμα. Ένα ελαφρύ ροζ, ένα medium και ένα αρκετά πιο έντονο. Εσείς πιο θα επιλέγατε;

Και οι τρείς αποχρώσεις είναι υπέροχες, τώρα ανάλογα με το ύφος που θέλεις να αποδώσεις στον χώρο επιλέγεις την κατάλληλη. Πριν επιλέξετε θα πρέπει να δείτε με προσοχή τον προσανατολισμό του δωματίου, πόσο φωτεινό είναι δηλαδή κατά την διάρκεια της ημέρας. Ο φωτισμός είναι ένα βασικό στοιχείο που επιρεάζει πολύ το τελικό αποτέλεσμα. Καλό είναι πάντα να κάνουμε ένα μικρό δείγμα στον τοίχο και να το αφήνουμε τουλάχιστον 24 ώρες για να δούμε πως φαίνεται μέσα στην διάρκεια της ημέρας. Οι κωδικοί είναι από δειγματολόγιο της Benjamin Moore και μπορείτε να αγοράσετε δείγματα από τα συνεργαζόμενα χρωματοπωλεία της περιοχής σας. 

Καλή επιτυχία Αγγελική με την διακόσμηση του παιδικού δωματίου. Περιμένω φωτογραφίες από το τελικό αποτέλεσμα !!!

pink decor 03

pink decor 01

pink decor 02

4 Comments on Τρείς αποχρώσεις του ροζ για διακοσμητικές ρίγες !!!

 1. Ερμιόνη
  March 13, 2014 at 21:03 (6 years ago)

  Χμ… νομίζω η ενδιάμεση απόχρωση είναι η αγαπημένη μου.
  Ωραίες οι ρίγες πάντως, είναι ένας εύκολος τρόπος να χαρίσεις πόντους σε ένα δωμάτιο.

 2. Valia
  March 14, 2014 at 08:48 (6 years ago)

  Προσωπικά μου αρέσει το έντονο ροζ/φούξια αλλά συμφωνώ μαζί σου. Με λίγες διακοσμητικές ρίγες ο χώρος αλλάζει ριζικά !!!

 3. spoon-stories
  March 14, 2014 at 10:41 (6 years ago)

  Χαρίζει νεανικότητα και παιχνίδι ! Τώρα το χρώμα το διαλέγουμε ανάλογα το τι θέλουμε!Μου αρέσουν πολύ οι ρίγες σου Βάλια μου!

 4. τάνια
  March 16, 2014 at 08:15 (6 years ago)

  Εμένα μου αρέσει το φούξια της πρώτης εικόνας.

Leave a Reply