Παιδικά δωμάτια που θα λατρέψετε

paidiko domatio diakosmisi (1)

Μπορώ να περνάω ατελείωτες ώρες χαζεύοντας παιδικά δωμάτια. Μου αρέσει να κοιτάω τις διακοσμητικές λεπτομέρειες, τους χρωματικούς συνδυασμούς και να απομονώνω αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μεταμορφώνουν ένα απλό δωμάτιο σε κάτι μοναδικό. Το θέμα της διακόσμησης πολλές φορές δεν είναι  συγκεκριμένο απλά ορίζετε από τους χρωματισμούς και τα διακοσμητικά. Έτσι απλά και αόριστα βλέπεις μια αρμονία που σου ταιριάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ωραία.

Επέλεξα 7 διαφορετικά παιδικά δωμάτια που πιστεύω ότι θα λατρέψετε, το καθένα για το δικό του διαφορετικό στοιχείο. Όμορφες ταπετσαρίες, έντονα χρώματα και μια απίστευτη τάξη που φυσικά δεν μπορείς εύκολα να συναντήσεις σε ένα ζωντανό παιδικό δωμάτιο !!! Αυτά είναι τα καλά … ή τα κακά, πείτε το όπως θέλετε μιας επαγγελματικής φωτογράφισης. Τον τελευταίο καιρό όλο λέω να τραβήξω κάποιες «επαγγελματικές» φωτογραφίες και από το δωμάτιο του Τίμου μου, αλλά λίγο η πίεση του χρόνου λίγο τα παιχνίδια που είναι μια εδώ μια εκεί, δεν τα έχω καταφέρει. Σύντομα… μέχρι τότε 7 παιδικά δωμάτια που θα λατρέψετε !

paidiko domatio diakosmisi (6) paidiko domatio diakosmisi (3) paidiko domatio diakosmisi (4) paidiko domatio diakosmisi (5) paidiko domatio diakosmisi (2) paidiko domatio diakosmisi (7)

5 Comments on Παιδικά δωμάτια που θα λατρέψετε

 1. Momma Machi
  February 11, 2014 at 15:59 (6 years ago)

  αχ αυτά τα παιδικά δωμάτια! που να δεις αν το έχεις ένα το δωμάτιο και δυο τα παιδιά και μάλιστα αντίθετου φύλου…
  πολύ ωραίες προτάσεις!

 2. Valia
  February 11, 2014 at 16:32 (6 years ago)

  Θα βρούμε ωραίες προτάσεις και για την δική σου την περίπτωση !!! Ενημέρωσε με για το πότε

 3. Ερμιόνη
  February 11, 2014 at 20:07 (6 years ago)

  Λάτρεψα το 3ο! Πολύ εναλλακτικό και αυτή η πανύψηλη στέγη με ενθουσιάζει!
  Και το 5ο πολύ χαριτωμένο!
  Φιλιά!

 4. spoon-stories
  February 15, 2014 at 14:11 (6 years ago)

  Το τρίτο είναι καταπληκτικό…αλλά και τα άλλα δεν πάνε πίσω!Εξαρτάτε το φύλλο και η ηλικία του παιδιού όμως είναι επιλογές που θα μπορούσαν να σταθούν και σε εφηβικό δωμάτιο άνετα!Φιλάκια και καλό ΣΚ!

 5. Νίκη - Μαργαρίτα
  February 19, 2014 at 15:13 (6 years ago)

  Τι όμορφα δωμάτια! Μου άρεσαν πολύ τα χαλιά που είχαν. Καλό απόγευμα
  by Νίκη

Leave a Reply