Οργανώστε τις δραστηριότητες των παιδιών

organosi-spitiou-paidika

Θα έχετε διαπιστώσει ότι όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα πράγματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις δραστηριότητες των παιδιών, συσσωρεύονται στο σπίτι σας. Το καταδικασμένο και συχνά το πιο άχαρο δωμάτιο του σπιτιού είναι ο χώρος μπροστά από την κεντρική είσοδο. Αναγκαστικά εκεί θα αφήνουμε τις τσάντες μας για να τις ξαναπάρουμε φεύγοντας μηπως και ξεχάσουμε κάτι. Προσωπικά με ένα 2χρονο παιδί έχουμε ήδη τσάντα για το σχολείο, τσάντα για την βόλτα και ας μην αναφέρω το πατίνι με όλα τα αξεσουάρ … κράνος + επιγονατίδες . Ευτυχώς το ποδήλατο έχει βρει την θέση του κάτω από της σκάλα!

organosi-spitiou-paidika-kalathia organosi-spitiou-paidika1

Και όχι πείτε μου είναι σπίτι αυτό; Η πρώτη εντύπωση όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι είναι και αυτή που σου μένει. Αν λοιπόν δεν έχετε οργανωθεί ακόμη ή απλά δεν έχετε αυτόν τον extra χώρο για να τακτοποιήσετε όμορφα και ωραία τις δραστηριότητες των παιδιών, σήμερα θα δούμε ωραίες και απλές λύσεις !!!

Τα βασικά κομμάτια που θα χρειαστείτε είναι ένα έπιπλο – κονσόλα, καλάθια που ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου σας … πάντα επιλέγω ψάθινα … και κρεμάστρες για τον τοίχο. Εάν δεν έχετε χώρο για έπιπλο περιοριστείτε σε καλάθια & κρεμάστρες. Επιπλέον θα χρειαστείτε ταμπελίτσες για να σημειώσετε τι τοποθετείτε σε κάθε καλάθι και είμαστε έτοιμες. Χωρίστε στα καλάθια τις δραστηριότητες κάθε μια μόνη της, για παράδειγμα,  προπόνηση ποδοσφαίρου ή τα μαθήματα μπαλέτου την κόρης σας. Σε κάθε καλάθι θα βάλετε τις τσάντες και τα αξεσουάρ που αντιστοιχούν. Έτσι κάθε φορά θα ξέρετε που έχετε τα σωστά πράγματα και ο χώρος σας θα είναι πάντα τακτοποιημένος και όμορφος !!! Επιπλέον θα εξοικονομήσετε χώρο στο παιδικό δωμάτιο αλλά και από τις ντουλάπες. Εύκολα και απλά θα έχετε οργανώση τον χώρο σας και όλα θα είναι τακτοποιημένα και όμορφα. Μέχρι την επόμενη φορά λοιπόν, καλό ΣΚ !!!

organosi-spitiou-designboard

 

2 Comments on Οργανώστε τις δραστηριότητες των παιδιών

  1. spoon-stories
    January 24, 2014 at 12:39 (7 years ago)

    Θα ήθελα να είχα ένα μικρό χώρο ή δωματιάκι που να μπορούσα να τον οργανώσω με αυτό τον τρόπο. Βασικά κάθε σπίτι χρειάζεται νομίζω!

  2. ShareYourLikes
    June 10, 2014 at 13:50 (7 years ago)

    Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα παιδιά όταν αποφασίσουν να μαζέψουν τα παιχνίδια τους, τα βάζουν όπου να’ναι κι όχι ομαδοποιημένα. Όπως κατάλαβες, ζω ένα δράμα η μάνα :))))) Οι ιδέες σου όμως είναι όμορφες και κατά τ’ άλλα απόλυτα εφαρμόσιμες 😉 Τα φιλιά μου

Leave a Reply