Παιδικό δωμάτιο για δυο κοριτσάκια !!!

decor-paidiko domatio (1)

Ένα συχνό θέμα στην διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου είναι η «συγκατοίκηση » ενός παιδιού με το μικρό του αδελφάκι. Τα πράγματα είναι πιο απλά όταν έχουμε δυο αδέλφια του ιδίου φύλου. Ένα πολύ όμορφο και κομψό παράδειγμα είναι το παιδικό δωμάτιο για 2, σε ουδέτερους τόνους και λίγες πινελιές σε ροζ. Άλλωστε μιλάμε για 2 μικρές κυρίες το ροζ δεν θα μπορούσε να λείψει !!!

Τα έπιπλα και το χρώμα στους τοίχους ακολουθούν ένα χαλαρωτικό λευκό, μπεζ. Μαζί με την λευκή μοκέτα που έχει ντύσει τον χώρο το δωμάτιο αποκτά αμέσως ένα φωτεινό και κομψό ύφος. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις πινελιές σε ροζ, στα υφάσματα και στα λίγα διακοσμητικά στον χώρο. Η συρταριέρα που χρησιμοποιείται ταυτόχρονα σαν αλλαξιέρα, ένα ιδιαίτερο έπιπλο ντυμένο με καθρέφτη δίνει στον χώρο μια όμορφη πινελιά. 

Μου άρεσε πολύ το διακοσμητικό θέμα σε ροζ-φούξια επάνω από την συρταριέρα. Έντονα χρώματα και ένα έξυπνο logo γίνεται το επίκεντρο του δωματίου. Τα ανάγλυφα φτερά που διακοσμούν τον τοίχο μαζί με το όμορφο φωτιστικό, μας δείχνουν για άλλη μια φορά την σημασία που κάνει η επιλογή των αντικειμένων σε έναν χώρο. Γιατί τελικά οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν έναν χώρο να ξεχωρίσει, δεν νομίζετε;

decor-paidiko domatio (2) decor-paidiko domatio (3) decor-paidiko domatio (4) decor-paidiko domatio (5)

images via

5 Comments on Παιδικό δωμάτιο για δυο κοριτσάκια !!!

 1. spoon-stories
  January 21, 2014 at 20:16 (7 years ago)

  Ένα σικάτο παιδικό δωμάτιο για 2 κοριτσάκια.Φιλιά!

 2. Μαρία
  January 24, 2014 at 09:14 (7 years ago)

  Φαίνεται πολύ ωραίο,αλλά αυτή η λευκή μοκέτα με απασχολεί ………………. πόσο καιρό θα παραμείνει έτσι καθαρή?

 3. pinelopi
  October 3, 2014 at 10:51 (6 years ago)

  ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ……ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ….

 4. Valia
  October 6, 2014 at 11:24 (6 years ago)

  Ε’ιναι πολυέλαιος από φίλντισι. Σου στέλνω το link http://www.houzz.com/uk/photos/106269/capiz-shell-pendant-light-contemporary-chandeliers αλλά δεν νομίζω ότι το στέλνουν Ελλάδα.
  Παρόμοιο θα βρεις και σε καταστήματα εδώ εάν σε ενδιαφέρει. Σου στέλνω από porcelana κάτι παρόμοιο, είναι όντως καταπληκτικό !!!

Leave a Reply