διαφορετικά παιδικά δωμάτια – μέρος Α΄

modern kids room Decor (2)

Πάντα υπάρχει τρόπος για να φτιάξουμε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο παιδικό δωμάτιο. Θα πρέπει να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να ψάξουμε το κάτι διαφορετικό. Ξεκινώντας από τα έπιπλα και από το παιδικό δωμάτιο, αν εκμεταλλευτούμε μια ιδιαιτερότητα του δωματίου ή απλά φτιάξουμε μια ειδική κατασκευή σίγουρα θα έχουμε ένα παιδικό δωμάτιο διαφορετικό από τα άλλα.

Η ειδική κατασκευή είναι ένα έπιπλο ή κάποιο αντικείμενο που θα σχεδιαστεί για έναν συγκεκριμένο χώρο από Αρχιτέκτονα, Διακοσμητή και θα υλοποιηθεί από τον μαραγκό. Ξεφεύγοντας από τις κλασικές λύσεις επίπλωσης μπορείς να δημιουργήσεις τον χώρο που θέλεις καλύπτοντας αισθητική αλλά και το λειτουργικό  μέρος ενός χώρου. Δείτε ένα πολύ απλό και έξυπνο παράδειγμα, μέσα στο παιδικό δωμάτιο έχει φτιαχτεί ένα επίπεδο, ένα σκαλάκι, με αποθηκευτικό χώρο που ταυτόχρονα δημιουργεί μια επιφάνεια για το κρεβάτι. Τοποθετώντας απλά ένα στρώμα έχεις μια όμορφη γωνιά ύπνου και χαλάρωσης, έχουμε extra αποθηκευτικό χώρο και μια διαφορετική αισθητική. Μου άρεσε ιδαίτερα και η κατασκευή του deck με την διακόσμηση LEGO. Μπορεί να προσαρμοστεί άνετα σε ένα μικρό δωμάτιο αφού συνδυάζει κρεβάτι, ντουλάπα, γραφείο και γωνιά παιχνιδιού. Τι άλλο να ζητήσεις; 

modern kids room Decor (7) modern kids room Decor (6) modern kids room Decor (5) modern kids room Decor (4) modern kids room Decor (1)

3 Comments on διαφορετικά παιδικά δωμάτια – μέρος Α΄

 1. Φανή
  January 16, 2014 at 15:54 (7 years ago)

  Βοηθάει να έχεις πολλές ντουλάπες στο δωμάτιο. Μακάρι να το είχα σκεφτεί πριν πάρω το παιδικο κρεβάκτι της κόρης μου.

 2. spoon-stories
  January 16, 2014 at 20:39 (7 years ago)

  Πολύ όμορφες ιδέες, πως να μην αγαπήσει το παιδί το δωμάτιο του αν είναι τόσο χαριτωμένο?Έξυπνοι οι χώροι αποθήκευσης!Καλό βράδυ!

 3. Μαρία
  January 17, 2014 at 15:33 (7 years ago)

  Μα τι ωραία δωμάτια.

Leave a Reply