όμορφα σετ ζωγραφικής για το παιδί

kids-painting set decor1

 Η ζωγραφική και η χειροτεχνίες είναι must για ένα παιδί. Από μικρή ηλικία πιάνουν ότι κηρομπογιά βρεθεί στον δρόμο τους και πειραματίζονται άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε στα λάθος σημεία … βλέπε τοίχου, έπιπλα κτλ. Είναι ένας όμορφος τρόπος να εκφραστούν και ταυτόχρονα να κάτσουν σε μια γωνιά έστω για λίγα λεπτά και να μπορέσουμε και εμείς να πιούμε μια γουλιά καφέ χωρίς να τρέχουμε από πίσω τους.  

Επισκέφτηκα το Πλαίσιο πρόσφατα για να αγοράσω κάποια αναλώσιμα του γραφείου. Προς μεγάλη μου χαρά είδα μια σχετικά καινούργια σειρά που έχει βγάλει που απευθύνεται σε μικρές ηλικίες. Η σειρά goomby περιλαμβάνει ότι έχει να κάνει με ζωγραφική και χειροτεχνία. Με ένα όμορφο logo, σε μοντέρνες συσκευασίες καλοσχεδιασμένες, τώρα από τιμές καλές μου φάνηκαν και αυτές … αυτό που μου τράβηξε το μάτι ήταν 2 σετ ζωγραφικής που είδα, σε όμορφες πρακτικές συσκευασίες έτοιμες να αποθηκεύσεις χρώματα και αξεσουάρ. Δεν ξέρω για εσάς εμείς μέχρι τώρα είχαμε κουτάκια, παρακουτάκια και τελικά όλο κάτω από το κρεβάτι βρίσκω τις κηρομπογιές … Δείτε το και πείτε μου δεν είναι όμορφο και πρακτικό;  Ένα όμορφο δωράκι για όλα τα παιδιά. Καλές δημιουργίες !!!

το post δεν είναι διαφημιστικό προιόν

4 Comments on όμορφα σετ ζωγραφικής για το παιδί

 1. Mommy Wiki
  January 15, 2014 at 11:39 (7 years ago)

  Εμείς πήραμε τώρα τελευταία το καβαλέτο και κάτι κουτάκια του ΙΚΕΑ και βρήκαμε την υγειά μας. Βέβαια δεν ξέρω για πόσο:)

 2. Valia
  January 15, 2014 at 12:29 (7 years ago)

  Το καβαλέτο του ikea είναι κλασική αξία, υπάρχει σε όλα τα σπίτια !!!

 3. spoon-stories
  January 15, 2014 at 20:43 (7 years ago)

  Εγώ έχω αγάπη με τη ζωγραφική μιας και εν μέρη την έχω σπουδάσει!Παιδάκι δεν έχω δικό μου ακόμα αλλά έχω ένα ζωηρό βαφτισιμιό! Μόλις μεγαλώσει λίγο θα τον μάθω να αγαπήσει τις τέχνες και τη ζωγραφική! Καλό βράδυ!

 4. Μαρία
  January 17, 2014 at 15:34 (7 years ago)

  Ωραία βαλιτάκια, αρκετα πρακτικό και φαίνεται ωραία η συσκευασία τους. Ελπίζω να είναι το ίδιο ωραία από κοντά.

Leave a Reply