φτιάξε το δικό σου πίνακα DIY για το παιδικό δωμάτιο

wallart kids room (1)

Ένα από τα πιο δύσκολα θέματα της διακόσμησης είναι να γεμίσεις και να ντύσεις τους τοίχου του παιδικού δωματίου. Υπάρχουν φυσικά πολλά κάδρα και poster με παιδικά θέματα που θα βρεις στην αγορά, τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με έναν πίνακα φτιαγμένο με τα χεράκια σας.

Δεν ξέρω άλλα γενικά όλα τα χειροποίητα πραγματάκια που βάζουμε σε έναν χώρο, πόσο μάλιστα σε ένα βρεφικό δωμάτιο, δίνουν ένα διαφορετικό ύφος στον χώρο και μια θετική ενέργεια. Έτσι και η Ashley που γράφει στο makeit-loveit.com blog έφτιαξε ένα ιδιαίτερο πίνακα για το βρεφικό δωμάτιο της κόρης της.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής, ένα κομμάτι ξύλο ραμποτέ (το ραμποτέ είναι αυτό που κάνει τον αρμό), γράμματα για να γράψετε το logo που θέλετε, πιστόλι σιλικόνης, μπογιά στο χρώμα της επιλογής σας και ένα γάντζο για να κρεμάσουμε τον πίνακα. Μου άρεσε ιδιαίτερα η επιλογή του χρώματος αλλά και της λέξης … πολύ γλυκό και όμορφο !!! Αλήθεια έχετε φτιάξει κάτι για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου με τα χεράκια σας; μμμμμ πολύ θα ήθελα να το μοιραστείτε μαζί μας !!!

DIY TIPS KIDSROOM

4 Comments on φτιάξε το δικό σου πίνακα DIY για το παιδικό δωμάτιο

 1. spoon-stories
  January 14, 2014 at 20:23 (6 years ago)

  Έδωσες χρώμα στο χώρο με μια πολύ απλή κατασκευή!Καλό βράδυ^^

 2. Valia
  January 15, 2014 at 10:53 (6 years ago)

  όντως αλλάζει όλο το δωμάτιο με κάτι τόσο απλό !!!

 3. Mommy Wiki
  January 15, 2014 at 11:40 (6 years ago)

  Τα γράμματα μου αρέσουν τόσο πολύ. Πως όμως τα κόβουμε τόσο ωραία;

 4. Valia
  January 15, 2014 at 12:28 (6 years ago)

  Τα συγκεκριμένα είναι ξύλινα και έχουν βαφτεί λευκά. Μπορείς να κόψεις δικά σου με κοπίδι, εκτυπώνοντας στον εκτυπωτή σου στο μέγεθος που θέλεις. Υπάρχει το χαρτόνι Neofoam που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Θα ανεβάσω ένα σχετικό post σύντομα γιατί πολλοί με έχουν ρωτήσει.

Leave a Reply