…μια πολυθρόνα και για την μαμά

Sofas_kids room decor

Ψάχνοντας τα έπιπλα για  το παιδικό δωμάτιο μην ξεχάσουμε να κοιτάξουμε για μια άνετη πολυθρόνα, αυτή θα είναι για την μαμά… κάποιοι θεωρούν ότι μια πολυθρόνα σε ένα παιδικό δωμάτιο είναι υπερβολή ή και απλά ανούσια επιλογή. Σκεφτείτε καλά πόσο χρόνο θα περνάτε μέσα σε αυτό το δωμάτιο, μπορείτε να κάθεστε άνετα να ταΐζετε το μωρό σας,  να το νανουρίζετε αλλά και μεγαλώνοντας να κάθεστε κοντά στο παιδί σας διαβάζοντας παραμύθια ή απλά παρατηρώντας το να παίζει .

Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ, ακόμα και όταν έρχεται η γιαγιά του ή μια από αγαπημένες του νονές δεν χρειάζεται να μετακομίζουμε όλα τα παιχνίδια στο σαλόνι. Ο επισκέπτης βολεύετε στην άνετη πολυθρόνα μας και ο μικρός κάνει άνω κάτω το δωμάτιο. Μην βιαστείτε να επιλέξετε, πριν αγοράσετε μια πολυθρόνα δοκιμάστε την, καθίστε αναπαυτικά στην έκθεση του καταστήματος και σκεφτείτε τον χρόνο που θα περάσετε μαζί. Ένα υποπόδιο πάντα βοηθάει να ρίξουμε και έναν υπνάκο, λίγος extra αποθηκευτικό χώρος ποτέ δεν έβλαψε, και φυσικά μην ξεχάσουμε και τις κουνιστές πολυθρόνες. Η τελική επιλογή θα είναι δική σας, σκεφτείτε την χρήση και το στυλ που σας αρέσει και επιλέξτε την καλύτερη για εσάς !!!

3 Comments on …μια πολυθρόνα και για την μαμά

 1. spoon-stories
  January 13, 2014 at 20:20 (7 years ago)

  Χμμ μου αρέσει το κόκκινο χρώμα αλλά προτιμώ την άνεση όπως είναι η πρώτη σου φώτο…δεν θα έλεγα όχι και για μια κουνιστή βέβαια…Φιλάκια!!

 2. Valia
  January 14, 2014 at 08:49 (7 years ago)

  να σου πω την κουνιστή την φλερτάρω καιρό τώρα …

 3. spoon-stories
  January 14, 2014 at 20:27 (7 years ago)

  χεχε είμαστε γατούλες γυναίκες γιαυτό!Φιλιά!!

Leave a Reply