Σύγχρονο εφηβικό δωμάτιο – Star wars

modern-boy-room-8

Όλοι μας κάποιο στιγμή είδαμε την θρυλική ταινία των Star Wars, σε παλιότερη η νεώτερη έκδοση. Δεν είμαι ιδιαίτερα fan αλλά σίγουρα ξέρω την πριγκίπισσα Λέα, τον Λούκας, το ρομποτάκι που αναβοσβήνουν  τα λαμπάκια του και την φουτουριστική στολή των πολεμιστών… μπορείτε ελεύθερα να συμπληρώσετε τους υπόλοιπους ήρωες της ταινίας… Η αλήθεια είναι ότι σε θέματα διακόσμησης, αλλά και όχι μόνο διακόσμησης, τα αγόρια τα αφήνουμε λίγο στην άκρη. Έτσι αποφάσισα να βρω ένα «θέμα»  διακόσμησης που σίγουρα δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους.

Ένα σύγχρονο παιδικό/εφηβικό δωμάτιο, διακοσμημένο με τους ήρωες του Star Wars !!! Ο σχεδιασμός του δωματίου περιλαμβάνει όλες τις ειδικές κατασκευές, το γραφείο με θέα στο μεγάλο παράθυρο, το κρεβάτι με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο, καθώς και μια κρυφή ραφιέρα. Μου αρέσει ιδιαίτερα η γωνιά της βιβλιοθήκης σε fluo – κίτρινο συνδυασμένο με ταπετσαρία που απεικονίζει τους πολεμιστές. Ένα μοντέρνο πουφ στα χρώματα της αγγλικής σημαίας σε ένα λευκό φόντο, και δρύινο πάτωμα πάντα διαχρονικό και αγαπημένο. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην μελέτη του φωτισμού. Πως σας φαίνεται, θα το τολμούσατε;

modern-boy-room-5

boy-bedroom

modern-boy-room-4

images via

2 Comments on Σύγχρονο εφηβικό δωμάτιο – Star wars

 1. Ερμιόνη
  December 3, 2013 at 18:39 (7 years ago)

  Πανέμορφο!
  Μου αρέσει η ταινία φυσικά, τα καδράκια, η μεγάλη ταπετσαρία και η τσαχπινιά του τοίχου με τα ραφάκια, πάνω στον οποίο είναι στερεωμένη η τηλεόραση!
  Πολύ κομψό και φουτουριστικό δωμάτιο!
  Φιλιά

 2. spoon-stories
  December 5, 2013 at 21:14 (7 years ago)

  Πολύ όμορφο εφηβικό δωμάτιο..και το τονίζω! Σε αυτή την ηλικία είναι και πιο δύσκολα τα παιδιά στο να τα κερδίσεις με οτιδήποτε! Μοντέρνος χώρος και άνετος που και εγώ η ίδια θα χαλάρωνα άνετα!Μπράβο!

Leave a Reply