φτιάξε το δικό σου αστεράτο παιδικό δωμάτιο !!!

My lucky star

Η διακόσμηση με αστέρια είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα για το παιδικό δωμάτιο. Ήταν το θέμα που επέλεξα και εγώ για το δωμάτιο του Τίμου μου αλλά και για την βάπτιση του.  Και όπως φάνηκε από τα σχόλια που κάνατε σε πρόσφατο post που είδαμε, ένα σούπερ αστεράτο παιδικό δωμάτιο, σας αρέσουν και εσάς. Σας έφτιαξα λοιπόν ένα designboard για τα αστεράκια μας, μια πρόταση διακόσμησης που αναφέρει 6 βασικά αντικείμενα που μπορείτε να επιλέξετε για να αρχίσετε  την σύνθεση του δωματίου.

Η βρεφική κούνια Φοίβη της cocomat, είναι από φυσικό ξύλο οξιάς και φυσικά μπορεί να αντικατασταθεί από ένα παιδικό κρεβατάκι, εφόσων το δωμάτιο αφορά ένα μεγαλύτερο παιδί. Μια κουνιστή καρέκλα Rocker σε σχέδιο Eames, δίνει ένα μοντέρνο στυλ στον χώρο. Τα όμορφα αστεράκια στον τοίχο του δωματίου, μπορείτε να τα φτιάξετε με ένα στένσιλ, τοποθετώντας τα στα σημεία που θέλετε και επιλέγοντας το χρώμα που σας ταιριάζει εύκολα και απλά. Το  χαλί σε έντονη ρίγα γκρι-λευκό είναι της crate and barrel και θα το βρείτε σε πολλές διαστάσεις. Τέλος το λευκό φωτιστικό και το διακοσμητικό πουφ από μπαμπού θα τα βρείτε στο IKEA. Εάν η το γκρι σας κάνει λίγο άτονο και σοβαρό, επιλέξτε ένα άλλο χρώμα και συνδυάστε διακοσμητικά σε άλλη απόχρωση. Ένα σύνχρονο και διαχρονικό δωμάτιο που θα ακολουθεί το παιδί μας σε όλες τις φάσεις της ζωής του, αφού τα αστέρια λάμπουν για πάντα.

5 Comments on φτιάξε το δικό σου αστεράτο παιδικό δωμάτιο !!!

 1. Μαράκι
  November 26, 2013 at 09:36 (7 years ago)

  Πολύ οραίος συνδιασμός. Μπορώ να βάλω άλλο χαλί?

 2. Κατερίνα
  November 27, 2013 at 07:46 (7 years ago)

  Είχα δει την προηγούμενη αν’αρτηση σας με τα αστέρια. Μου άρεσε αρκετά απλά σκέφτομαι λίγο το γκρί, θα ήθελα λίγο χρώμα για το παιδικό δωμάτιο.

 3. Σοφια
  November 27, 2013 at 21:11 (7 years ago)

  Μινιμαλ, super!

 4. Xrusa
  November 28, 2013 at 12:15 (7 years ago)

  Θέλω να φτιάξω το βρεφικό δωμάτιο της κόρης μου που θα γεννηθεί τον Ιανουάριο. Θέλω όμως να είναι σε ροζ, ξέρω ότι είναι συνηθισμένο, αλλά μου αρέσει. Θα είναι ωραίο;

 5. Valia
  November 28, 2013 at 15:04 (7 years ago)

  Με το καλό η μπέμπα !!! Θα είναι πάα πολύ ωραίο !!!!!!!!!!!!!! Ένα ροζ αστεράκι, μπορείς να βρείς την καρέκλα και σε ροζ χρώμα αν σε ενδιαφέρει !!!

Leave a Reply