Σήμερα φτιάχνουμε Πινιάτα !!!

 PINIATA-PARTY-DIY

Την πινιάτα την θυμάμαι σε κάποιες ταινίες του Disney, πολλά παιδάκια να χτυπάμε με ένα κοντάρι ένα κακόμοιρο χαρτονένιο, πολύχρωμο ζωάκι. Με τον καιρό κατάλαβα ότι η χαρά του παιχνιδιού ήταν ότι όταν τελικά έσπαγε και άνοιγε το χαρτόνι έπεφταν σοκολάτες και δωράκια για όλους!!!

Με ισπανικές ρίζες η πινιάτα, κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα μας. Σχεδόν κάθε παιδικό πάρτυ έχει και την πινιάτα του, και άμα σας καλέσουν σε ένα από αυτά να είστε σχεδόν σίγουρη ότι στο επόμενο πάρτυ θα σου ζητήσουν και τα δικά σου παιδιά μια πολύχρωμη πινιάτα. Προσωπικά μου κάνει λίγο βάρβαρο, “χτύπα την πινιάτα μέχρι να σου δώσει τα γλυκάκια αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, όπως έλεγε και η γιαγιά μου. Άσε που μετά θα πρέπει να καθαρίζεις όλο το γκοφρέ και το κομφετί… τώρα που το σκέφτομαι είναι προτιμότερο να το κάνεις στον κήπο !!!

Μπορείς να βρείς έτοιμες στην αγορά σε διάφορα σχέδια και μεγέθοι, αλλά αν έχεις την όρεξη και την υπομονή, μπορείς να φτιάξεις μόνη σου. Τα υλικά είναι απλά και μπορείς να τα βρείτε στο χαρτοπωλείο της γειτονιάς σου. Δείτε ένα όμορφο DIY που έφταξε το studiodiy.com, μια όμορφη πινιάτα σε σχήμα cake !!! Δείτε τις οδηγίες κατασκευής εδώ

6 Comments on Σήμερα φτιάχνουμε Πινιάτα !!!

 1. Momma Machi
  November 22, 2013 at 10:46 (7 years ago)

  πανεμορφη, και τα χρωματα ποσο ωραια

 2. Valia
  November 22, 2013 at 11:00 (7 years ago)

  Πραγματικά, περισσότερο σου έρχεται να την φας παρά να την χτυπήσεις !!!!!!!!

 3. Sia
  November 22, 2013 at 17:09 (7 years ago)

  Oraia xromata, kai ta glyka mpa;inoun mesa; Spaei eukola;

 4. Ερμιόνη
  November 23, 2013 at 07:09 (7 years ago)

  Είναι κάτι που επίσης θέλω να κάνω όταν βρω λίγο χρόνο!
  Νομίζω ότι θα είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστικό για τα πιτσιρίκια!
  Φιλιά!

 5. Valia
  November 23, 2013 at 15:22 (7 years ago)

  Τα γλυκάκια ναι τα τοποθετείς στο εσωτερικό. Τώρα για το πόσο εύκολα σπάει, δεν έχω προσπαθήσει … ξέρεις κανείς να μας πει?

Leave a Reply