Βιβλιοθήκη στο παιδικό δωμάτιο

 Παιχνιδιάρικες βιβλιοθήκες σε διάφορα χρώματα, νομίζω ότι είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να βοηθήσουμε τα μικρά μας να αγαπήσουν το διάβασμα, μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχουν μάθει να διαβάζουν και επιλέγουν τα παραμύθια που θέλουν από τις εικόνες του βιβλίου, μια συμβατική βιβλιοθήκη δεν μπορούν να δουν παρά μόνο τους τίτλους των βιβλίων. Να μην ξεχάσουμε να τις τοποθετήσουμε σε ένα ύψος που να μπορούν να τις φτάνουν τα μικρά μας.

via chiccheapnursery.com

Η συγκεκριμένες κατασκευές απευθύνονται σε μαμάδες και μπαμπάδες που πιάνουν τα χεράκια τους, τώρα εάν θέλουμε κάτι έτοιμο, εύκολο και γρήγορο δείτε τα ραφάκια του IKEA σε λευκό, μαύρο και οξιά σε 2 διαστάσεις 55εκ. και 1.10εκ.

via thisplaceisnowahome

οδηγίες για την κατασκευή της υφασμάτινης θήκης για τα παιδικά βιβλία θα βρείτε εδώ.

3 Comments on Βιβλιοθήκη στο παιδικό δωμάτιο

 1. Marina Pl
  February 14, 2012 at 09:26 (9 years ago)

  η πάνινη κατασκευή ομολογώ ότι είναι υπέροχη και όχι μόνο για παιδικό δωμάτιο..διαλέγεις το πανί της αρεσκείας σου και μπορείς να τη χρησιμοποιησείς ακόμα και για αποθηκευση περιοδικών στο χωλ , η ακόμα και στην κουζίνα βάζοντας τις συνταγες σου! με προβληματιζει λίγο η κατασκευή με τις 2 ράγες..δεν φαίνεται καλά πολύ καλά στη φωτο..αλλά νομίζω ότι βγάζεις άκρη..θα σας στείλω φωτο μόλις τη φτιάξω σπίτι μου!

 2. litledeco
  February 14, 2012 at 11:03 (9 years ago)

  Θα ανεβάσω σύντομα οδηγίες !!! Βήμα προς βήμα !!!

1Pingbacks & Trackbacks on Βιβλιοθήκη στο παιδικό δωμάτιο

 1. tutorial …. today | littledeco.gr
  February 15, 2012 at 09:33 (9 years ago)

  […] Σήμερα θα ανεβάσω οδηγίες για τις υφασμάτινες βιβλιοθήκες που αναφέραμε σε προηγούμενο post “Βιβλιοθήκη στο παιδικό δωμάτιο”. […]

Leave a Reply