Οργανώστε το γραφείο σας με έναν στιλάτο πίνακα

DIY OFFICE BOARD

Σε όλα τα σπίτια υπάρχει πλέον μια μικρή γωνιά που ονομάζουμε το γραφειάκι μας, τις περισσότερες φορές γίνεται ο κακός χαμός αφού μαζεύονται χαρτιά με υποχρεώσεις, λίστες με ψώνια και ένα σωρό “post it” με δουλειές που θα πρέπει να γίνουν. Στην δική μου γωνιά, έχω ήδη αφήσει ένα κενό πάνω από το γραφείο, και ψάχνω όμορφες ιδέες για να το μετατρέψω σε έναν ωραίο χρωματιστό πίνακα ανακοινώσεων. Η Haeley παρουσιάζει στο designimprovised μια ωραία, και αρκετά εύκολη και οικονομική μετατροπή ενός απλού πίνακα ανακοινώσεως από φελλό σε ένα στιλάτο πίνακα για την οργάνωση του γραφείου της.

Diy materials home office

Τα υλικά που θα χρειαστείτε για αυτή την κατασκευή μπορεί να τα έχετε ήδη στο σπίτι σας, εάν όχι, το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 10-15 ευρώ. Οπότε, χρειαζόμαστε ένα πίνακα από φελλό, ένα κομμάτι ύφασμα, πινέζες σε χρυσό ή άλλο χρώμα και ένα συρραπτικό πιστόλι. Ξεκινάμε λοιπόν.

DIY PINAKAS GRAFEIOY

Κόβουμε το ύφασμα αφήνοντας ένα περιθώριο περίπου 10εκ. για να μπορεί να γυρίσει και να αγκαλιάσει τον πίνακα (εικ.1). Διπλώνουμε το ύφασμα και με το συρραπτικό πιστόλι το στερεώνουμε περιμετρικά (εικ.2). Πιάνουμε τις γωνίες με το ύφασμα που περισσεύει προσεκτικά, και στερεώνουμε το ύφασμα με προσοχή να μην εξέχει πολύ, γιατί μετά όταν κρεμάσουμε τον πίνακα δεν θα έχει καλή εφαρμογή (εικ.3,4). Στερεώνουμε ομοιόμορφα και τις τέσσερις γωνίες. Ο πίνακας είναι σχεδόν έτοιμος, τώρα τον γυρνάμε από την καλή και τοποθετούμε περιμετρικά τις πινέζες (εικ.6).

Μπορείτε να τον τοποθετήσετε πάνω από το γραφείο σας, σε κάποια γωνιά της κουζίνας και φυσικά, μην ξεχνάμε και το παιδικό δωμάτιο. Κρεμάστε τις λίστες με τα ψώνια, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του σχολείου και ότι άλλες εκκρεμότητες έχετε. Πως σας φαίνεται λοιπόν; 

7 Comments on Οργανώστε το γραφείο σας με έναν στιλάτο πίνακα

 1. Momma Machi
  November 8, 2013 at 09:59 (7 years ago)

  αχ να ξερες πως χρειάζομα ένα τέτοιο! όλο το σετ οπως ειναι! ατιμα μικρα διαμερισματα!

 2. Fay
  November 8, 2013 at 18:37 (7 years ago)

  Perfect’!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ερμιόνη
  November 10, 2013 at 06:58 (7 years ago)

  Τόσο εύκολη και όμως τόσο όμορφη πρόταση!
  Καλημέρα Βάλια μου!

 4. kouzinista
  January 17, 2014 at 21:01 (7 years ago)

  Τι ωραία ιδέα! Έχω κι εγώ έναν άθλιο πίνακα από φελλό αλλά μέχρι τώρα δεν είχα σκεφτεί ότι μπορώ να τον διακοσμήσω. Ευχαριστώ για την πρόταση!

 5. Maria Georgia
  October 30, 2014 at 08:59 (6 years ago)

  Εξαιρετική πρόταση Βάλια, το είχα υπόψην αλλά ποτέ δεν έβρισκα το σωστό ύφασμα… Τώρα θα το δοκιμάσω!

 6. Valia
  October 30, 2014 at 09:04 (6 years ago)

  Οι φωτογραφίες είναι απο το http://www.designimprovised.com/2013/09/inspiration-board.html εγώ το έχω φτιάξει με λινάτσα, αλλά δεν έχω αξιωθεί να τραβήξω φωτογραφίες για να σας τις παρουσιάσω.

 7. Valia
  October 30, 2014 at 09:04 (6 years ago)

  Αχ Μαρία μου να ήξερες πόσα project έχω σε αναμονή !!! Χρόνο να έχεις να δημιουργείς, την καλήμέρα μου !!!

Leave a Reply