Διακοσμητικές γιρλάντες με πολύχρωμα κρόσια !!!

tasselgarland5(2)

Σήμερα Παρασκευή και έχω ένα DIY project καταπληκτικό που έφταξαν οι Jen & η Jess και μας παρουσίασαν στο Linel, lace and love!!! Τα υλικά απλά & οικονομικά, που μπορεί να έχετε ήδη στο σπίτι σας. Οπότε ας ξεκινήσουμε μαζί να φτιάχνουμε χρωματιστές γιρλάντες !!! Είναι μοναδικές και μπορούν να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο αλλά και ένα παιδικό πάρτυ. Να σας πω, προσωπικά σκέφτομαι να διακοσμήσω και το καθιστικό με χρυσές γιρλάντες για τα Χριστούγεννα. Έτοιμές ??? Πάμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

materials

Ξεκινάμε διπλώνοντας ένα κομμάτι ριζόχαρτο 3 φορές, όπως στην εικόνα (1). Κόψτε με το ψαλίδι αφήνοντας ένα περιθώριο τουλάχιστον 5εκ. στο επάνω μέρος. Ξεδιπλώστε και κόψτε το στην μέση (εικ.2).

Deco_Kordela 1

Παίρνουμε το ένα και το ξεδιπλώνουμε πάλι, και κόβουμε το μεγαλύτερο στα δύο. Στο τέλος θα πρέπει να έχετε 4 ξεχωριστά ριζόχαρτα (εικ.3). Ζεσταίνουμε το πιστόλι σιλικόνης και συνεχίζουμε. Παίρνουμε ένα-ένα τα κομμένα ριζόχαρτα και τυλίξτε προς το κέντρο του χαρτιού χωρίς να μπερδευτούν οι άκρες. Τώρα στρίψτε τα (εικ.4)

Deco_Kordela 2

Σχεδόν τελειώσαμε !!! Τώρα παίρνουμε προσεκτικά ένα-ένα τις χάρτινες φουντίτσες, διπλώστε τις αφήνοντας μια μικρή θηλιά και κολλήστε με το πιστόλι σιλικόνης (εικ.5). Κρατήστε για λίγα δευτερόλεπτα το σημείο που κολλήσατε μέχρι να στεγνώσει. Όλα τα χάρτινα διακοσμητικά κροσάκια είναι έτοιμα. Τώρα δεν μένει παρά να περάσουμε το σπάγγο ή μια χρωματιστή κορδέλα και να διακοσμήσουμε τον χώρο μας. Δοκιμάστε το στο παιδικό δωμάτιο αλλά και για να διακοσμήσετε το παιδικό πάρτυ !!!

tasselgarland5(1)

1 Comment on Διακοσμητικές γιρλάντες με πολύχρωμα κρόσια !!!

  1. Despoina
    October 30, 2013 at 19:50 (7 years ago)

    Είναι πολύ όμορφα, αμα τα φτιαξω δεν ξέρω αν θα βγουν τόσο όμορφα. Μπορω να τα βάλω στην κούνια την λουλουδένιας μου;

Leave a Reply