Κουκέτα – η λύση για το παιδικό δωμάτιο

Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά … αν εξαιρέσεις τις τοπικές βροχούλες φυσικά … και  τελειώνουν και τα σχολεία, αρχίζουν οι σκέψεις για τις αλλαγές στο παιδικό δωμάτιο. Άλλωστε πολλοί από εσάς θα έχετε να αντιμετωπίσετε μια άλλη πραγματικότητα από το Σεπτέμβριο, αφού τα παιδιά μας μεγαλώνουν και άλλα θα πάνε σχολείο για πρώτη φορά, άλλα θα αφήσουν τις βρεφικές κούνιες και την ασφάλεια του δωματίου των γονιών τους και θα πρέπει να “συγκατοικήσουν” με τα αδελφάκια τους.

Σκεφτείτε και βρείτε παιδικά έπιπλα που θα κάνουν το παιδικό δωμάτιο πιο εργονομικό και άνετο να φιλοξενήσει τις παράλληλες δραστηριότητες των παιδιών σας.  Ένα μικρό δωμάτιο θα είναι πιο λειτουργικό εάν αντί για ένα συμβατικό κρεβάτι, βάζατε μια κουκέτα κρεβάτι- γραφείο. Τα κρεβάτια πάνω-κάτω, όπως λέγαμε παλιά είναι μια καλή λύση για να εκμεταλλευτείτε σπιθαμή προς σπιθαμή τον χώρο σας και παράλληλα να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο.

paidiko-domatio-kouketa(7) paidiko-domatio-kouketa(2) paidiko-domatio-kouketa(6) paidiko-domatio-kouketa(5) paidiko-domatio-kouketa(4) paidiko-domatio-kouketa(3) paidiko-domatio-kouketa(1)

5 Comments on Κουκέτα – η λύση για το παιδικό δωμάτιο

 1. Kalli
  August 16, 2014 at 15:04 (6 years ago)

  Καλησπέρα! Να ρωτήσω σε ποιό site βρήκατε την 2η σε σειρά κουκέτα; Ευχαριστώ! Πολύ ωραίες προτάσεις!

 2. Valia
  September 2, 2014 at 07:11 (6 years ago)

  Στο http://www.petitemaison.gr μαζί με πολλά άλλα σχέδια.

 3. IFIGENEIA
  October 22, 2014 at 08:48 (6 years ago)

  γεια σας,
  μπορώ να μάθω από βρήκατε το υπερυψωμένο κρεβάτι με γραφείο από κάτω και ντουλάπια? (ασπρο με μωβ) είναι η 6η φωτογραφία από το τέλος προς τα πάνω αν μέτρησα σωστά.
  ευχαριστώ

 4. Valia
  October 22, 2014 at 09:14 (6 years ago)

  Καλημέρα Ιφιγένεια. Η εταιρεία είναι http://www.petitemaison.gr/

 5. KATERINA
  October 19, 2015 at 08:44 (5 years ago)

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ 4η ΚΑΙ 5η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ?? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΜΥΘΕΥΤΩ ΧΩΡΙΤΣΑ??

Leave a Reply