Το δωμάτιο με τις μπλε ρίγες

Ένα ιδιαίτερο παιδικό δωμάτιο για τον μικρό Jack. Οι μπλε – άσπρες ρίγες κυριαρχούν στον τοίχο πίσω από την κούνια και κλέβουν την παράσταση. Ένα παιδικό δωμάτιο για ένα μικρό αγόρι. Οι υπόλοιποι τοίχοι έχουν βαφτεί σε ένα ελαφρύ γκρι, οι κουρτίνες με το διακριτικό τους σχέδιο δίνουν ένα παιχνιδιάρικο ύφος στο δωμάτιο.

Ο συνδιασμός των χρωμάτων είναι ένας από τους λόγους που ξεχώρισα αυτό το δωμάτιο. Μπλε με λευκό και λίγες πινελιές σε πράσινο για να ξεφύγουμε από το κλασσικό μπλε δωμάτιο για αγόρια. Το όνομα του μπέμπη με τρισδιάστατα γράμματα πάνω από την κούνια. Πρωτότυποι καθρέφτες πάνω από την συρταριέρα και έξυπνες βιβλιοθήκες γεμάτες παραμύθια με χρώματα και γεύσεις.

via

2 Comments on Το δωμάτιο με τις μπλε ρίγες

 1. Panagiota
  November 6, 2014 at 11:14 (6 years ago)

  Καλησπερα η ιδεα ειναι τελεια, ειμαι αναμεσα σε αυτη κ το γρκρι χρωμα με αντιστοιχεςριγεσ απλα αναρωτιεμαι μηπως αυτο το χρωμα ειναι πολυ εντονο για το μωρο απο ψυχολογικους κλπ λογους; ευχαριστω

 2. Valia
  November 6, 2014 at 11:21 (6 years ago)

  Το χρώμα έχει πάντα να κάνει με τον χώρο. Εάν έχετε ένα μεγάλο & φωτεινό υπνοδωμάτιο μπορείτε να τοποθετήσετε ρίγες μπλε σε εναν τοίχο. Σε ένα μικρό δωμάτιο και όχι τόσο φωτεινό προτιμάμε τα πιο ανοικτά χρώματα, για να ανοίξει ο “χώρος”.
  Εάν όμως έχεις ενδαοιασμούς προτίμησε τις γκρι ρίγες και βάλε μπλε διακοσμητικές πινελιές. Καλή επιτυχία !!!

Leave a Reply